lørdag 4. februar 2012

Det var en gang et avløpsrør

Hoi, så lenge siden sist.

Hva har skjedd i det siste? Det er en del. Men det mest grensesprengende som har skjedd i huset er at vi har fått toalett på badet på loftet! Å glede! GLEDE!

Det er kanskje ikke en big deal, men det er skikkelig kult å ha et bad som kan dekke alle behov.

Jeg har jo nevnt at dette huset har lidd litt under manglende vedlikehold de siste årene. Det bærer også preg av å ha blitt utsatt for noen snåle løsninger: I ruinkjelleren vår har det blant annet stått et avløpsrør midt ut på tregolvet, der det var skåret et passende hull. Nedi det hullet har vann fra dusj og vask rent rett ned på gulvet, og så seget videre ned i kummen. Forståelig at man har latt være å koble på doen med en slik løsning.

Ektemannen har tilbrakt mange dager i ruinkjelleren med riving, og en dag han holdt på nettopp med nevnte tregolv var jeg i dusjen. I følge ham ble det rene spastemningen der nede, med blomsterduft og damp. En meeget spesiell løsning, som naturligvis har ført til noe fuktskade. Kjempelurt.


Vel.
Som nevnt har vi ikke hatt do på badet, men vi har hatt do i kjelleren.
Den var ganske lite i bruk, faktisk ikke i det hele tatt. Da min kjære reiv alle lettvegger, fant han ut at han kunne flytte det rare avløsprøret. Han flyttet doen til loftet etter en real omgang med desinfisering. og la røret bort til kloakken.
Det ser minst like rart ut, men er ganske mye mer funksjonelt. 
Når leilligheten er klar tenker vi å kasse inn røret, og lage en litt spennende, skråstilt bokhylle. Blir bra!
Neida.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar